top of page
grow_final.jpg

PROJEKT GROW

Kehittämishanke Grow

Projektet avslutades hösten 2022

Hankkeen tarkoituksena on kevään 2020 ja kevään 2022 välisenä aikana kehittää uusia innovatiivisia malleja mielekkääseen työhön. Tavoitteena on edistää luovia prosesseja, kulttuuritoimintaa ja kokemuksia niille ihmisille, joita eri syistä uhkaa syrjäytyminen.

Projektin ajatuksena on kehittää osallistujien osallistumista, keskeisiä taitoja ja sosiaalisia taitoja kulttuurin, taiteen ja luovuuden avulla. Tavoitteena on vähentää syrjäytymistä, mielenterveysongelmia ja työttömyyttä pitkällä aikavälillä. Keskitymme kierrätykseen, viljelyyn tarkoitettuihin vihreisiin alueisiin, avoimeen pyöräverstaaseen ja luoviin projekteihin. Haluamme edistää ja olla osana kestävämmässä ja osallistavammassa yhteiskunnassa.

Kehittämishankkeen kohderyhmänä ovat työttömät nuoret, maahanmuuttajat ja muut, jotka eri syistä ovat vaarassa syrjäytyä. Toimintamme ulottuu koko Pietarsaaren seudulle. Tavoitteena on, että tulokset ja kokemukset, jotka hankkeesta syntyvät, dokumentoidaan ja niiden on tarkoituksena olla hyvänä esimerkkinä muille alan toimijoille, esim luovaan toimintaan, työhön ja intergaatioon liittyen.

leverageEU_2014_2020_rgb_MV.png
EU_ESR_EN_vertical_20mm_rgb_mv.png

FÖR MERA INFORMATION

Ia Wingren
ia@aftereight.fi
 

Johanna Forsman
johanna@aftereight.fi
 

Musikcafé After Eight r.f.
Isokatu 6
68600 Pietarsaari

bottom of page