top of page
_MG_7485_edited_edited.jpg

Keitä me olemme?

After Eight on kaksikielinen nuoriso- ja kulttuuriyhdistys keskellä kaupunkia, Pietarsaaressa. Yli kolmenkymmenen vuoden ajan olemme tarjonneet erilaisia aktiviteetteja ja tapahtumia, jotka edistävät kulttuurista monimuotoisuutta, luovuutta ja yhdessäoloa. Mukaan mahtuu myös erilaisia työharjoitteluita ja muita tukipalveluita nuorille. Vuosien saatossa yhdistys on muotoutunut hybridiksi, jossa hyödynnetään kolmatta sektoria, yrittäjyyttä sekä julkisia palveluita. Ympäristö on päihteetön. Meillä on osaava henkilökunta, monipuoliset tilat ja laitteet jotka tarjoavat yhdessä monia eri mahdollisuuksia

Vår strävan är att omtanken om människan och människors lika värde ska genomsyra verksamheten, att en befriande och kreativ anda ska ge utrymme att växa som individer.

Yhdessä muiden toimijoiden kanssa haluamme vastata seudullamme esillenouseviin, nuoria koskeviin kysymyksiin. Päivittäisten keskusteluiden puheenaiheita ovat mm. nuorten hyvinvointi, yksinäisyys, erilaiset päihteet, ulkopuolisuus, ekologinen jalanjälki ja kuinka sosiaalinen media vaikuttaa meihin.

Toimintaamme kuuluu kulttuurituotanto, nuorisotyöpajat, etsivä nuorisotyö, kahvila, lounasravintola, kokoustilat, erilaiset projektit, kurssit ja tapahtumat.

AFTER EIGHTIN HALLITUS

styrelsen.jpg

Vasemmalta: Janna Riitijoki, Uffe Bonns, Ia Wingren, Elin Härmälä, Mecki Andersson, Beni Edström (ordförande), Nisse Nybäck, Linda Fagerudd, Patrik Vesterlund, Sofia Nybacka och Anitha Björknäs-Flinck

Yhteistyö

After Eightin sisäpihalta löytyvät myös nuorisoasema Fiilis ja jälkihuoltoyksikkö Jatko (OVPH)

Nuorisoasema Fiilis tarjoaa keskusteluapua ja neuvontaa 12-29- vuotiaille nuorille. Käynnit ovat luottamuksellisia ja ilmaisia.

Jälkihuoltoyksikkö Jatko auttaa ja tukee huostaanotettuja ja kodin ulkopuolelle sijoitettuja nuoria itsenäisyyteen liittyvissä asioissa kuten asumisessa, taloudellisessa tilanteessa,työssä ja koulutuksessa.

NUORISOASEMA FIILIS
David Sandström

Tel. 040 805 1216

david.sandstrom@ovph.fi

JÄLKIHUOLTOYKSIKKÖ JATKO
Johanna "Janna" Riitijoki

Tel. 040 805 1913

johanna.riitijoki@ovph.fi

Minna Kumpulainen

minna.kumpulainen@ovph.fi

Samuel Henriksson

samuel.henriksson@ovph.fi

Janina Eklund

janina.eklund@ovph.fi

OVPH_logo.png
ula.png
yes.png
bottom of page