top of page

JOULU ETÄLÄNUMMELLA

Joulu etälänummella

Tapahtumasta joka alkoi vuonna 2000, on tullut vuosittainen perinne, joka kokoaa yhteen paljon vierailijoita. Lyhtyjen loisteessa voit kierrellä pitkin Etelänummea, kurkata korttelin sisäpihoihin tai tutustua museon Malmin talon rakennuksiin. Museon Joulutupa muistuttaa menneistä ajoista ja saman tuulahduksen voi aistia vuoden 1950 maalaiskaupassa.
 

Liljan talon sisäpihalta löydät vieri viereen pystytetyt markkinakojut ja sisällä kahvilassa tarjoillaan puuroa, kinkkuvoileipiä, kahvia jne..
 

Erilaisista käsitöistä, design- tuotteista ja After Eightin omista joulutuotteista, voit löytää juuri sen kauan etsityn erikoisen joululahjan tai jotain hyvää joulupöytään.
 

Ennen kaikkea Joulu Etelänummella haluaa tarjota tunnelmallisen kohtaamispaikan kiireisten jouluviikkojen tuiskeeseen. Se on paikka jossa voit tavata ihmisiä, ottaa rauhassa ja vain olla....

Haluatko myydä omia tuotteita?

Myytävät tuotteet tulee olla aitoa käsityötä ja toiveenamme on mahdollisimman laaja tuotevalikoima.

Missä? After Eightin ja Malmin talon ( Pietarsaari) välinen Isokatu osuus on suljettu liikenteeltä ja markkinat pidetään After Eightin sisäpihalla ja Isokadulla.
 

Milloin? Myyjät laittavat myyntipaikan järjestykseen klo 8 alkaen ja paikkojen on oltava valmiina viimeistään klo 9.30, silloin myös autojen ja peräkärryjen tulee olla pois itse markkina-alueelta. Osallistuja/ myyjä sitoutuu olemaan paikalla klo 15 asti, jolloin markkinat loppuvat. Tämä vierailijoiden vuoksi.

Tänä vuonna (2023) Joulu Etälänummella järjestetään lauantaina 9. joulukuuta. Myyjien osallistumismaksu on 25€, pöydän maksimipituus 2 metriä. On mahdollista vuokrata pöytä After Eightiltä (pöytävuokra 10 €, rajoitettu määrä).

Info ja ilmoittautuminen:

Musikcafé After Eight r.f.

Tel./Puh.: +358 44 7816 512

E-mail: cafe@aftereight.fi

bottom of page