top of page

JUL PÅ SÖDERMALM

Om Jul på Södermalm

Evenemanget som startade år 2000 har redan blivit en tradition som årligen samlar ett tusental besökare.
Man har möjlighet att vandra omkring på Södermalm i skenet av facklor och titta in på någon av innergårdarna i kvarteret eller göra ett besök i muséets byggnader vid Malmska gården. Där påminns man om svunna tider i Julstugan eller så kan man insupa miljön i lanthandeln anno 1950.
På Liljas innergård står marknadsstånden tätt packade och inne i caféet bjuds det på gröt, skinksmörgåsar, kaffe m.m.
Traditionellt hantverk blandas med design, konsthantverk och After Eights egna julprodukter. Här finns kanske den där speciella, vackra julklappen du letat efter eller något för julbordet.
Men framförallt vill Jul på Södermalm vara en alternativ mötesplats mitt under de hektiska julveckorna. En plats där just du ges möjlighet att träffa mänskor, stressa av och bara vara...
Julmarknaden pågår mellan kl. 10 - 15.

Vill du sälja egna produkter?

Produkterna som säljs skall vara gediget hantverk och vi strävar till att ha ett så brett sortiment som möjligt.

Var? Storgatan mellan After Eight och Malmska gården i Jakobstad är avstängd för trafik och marknaden hålls på After Eights innergård och Storgatan.

När? Försäljarna ställer i ordning från kl. 08.00. Allt bör vara klart senast 9.30 då samtliga bilar/kärror är förpassade till någon sidogata. Medverkande förbinder sig att vara på plats fram till klockan 15.00 då marknaden avslutas. Detta av hänsyn till besökarna.

I år (2023) ordnas Jul på Södermalm lördagen 9.12. Deltagaravgiften för försäljare är 25€, maxlängden för bordet är 2 meter. Det finns möjlighet att hyra bord av After Eight, bordshyran är då 10€ (begränsat antal).

Mer information och anmälan:

Musikcafé After Eight r.f.

Tel./Puh.: +358 44 7816 512

E-mail: cafe@aftereight.fi

bottom of page