top of page
3985.JPG

KAHVILA & KEITTIÖ

Toimintamme sydän

Kahvilassa tarjotaan päivittäin maukasta kotiruokaa, annokset tuodaan pöytiin. Meiltä löytyy myös raikas salaattibuffet ja ihanaa hapanleipää. Kesäisin sisäpiha muuttuu keskellä kaupunkia olevaksi aurinkoiseksi keitaaksi.

Lounas tarjoillaan joka arkipäivä klo 11-13 ja ruokalistalta löytyy perinteistä pohjoismaalaista ruokaa muiden kulttuurien vivahteilla höystettynä. Meille on tärkeää, että ruoka valmistetaan huolella ja rakkaudella. Käytämme ainoastaan korkealaatuisia kotimaisia, lähituotettuja, sesongin mukaisia raaka-aineita. Kahvilassa voit rentoutua erikoiskahvin, ylellisen irtoteen ja hyvän leivoksen parissa. Anna itsesi inspiroitua luovasta ympäristöstämme, jossa on aina jotakin tekeillä!

Kahvilassa esitellään joka vuosi säännöllisin väliajoin erilaisia näyttelyitä ja toisinaan meillä saa nauttia myös live lounasmusiikista.

Harjoittelu kahvilassa tai keittiössä?

Jos olet 16-29-vuotias, on sinulla mahdollisuus hakea harjoittelupaikkaa kahvilasta tai keittiöstä ja olla siten osa työtiimiämme! Opit tärkeitä valmiuksia joita alalla tarvitaan. Voit esim. kokeilla ruoanlaittoa, asiakaspalvelua, tiskausta, pöydän kattamista, tarjoilua jne.

Ota yhteyttä jos kiinnostuit!

Lounasmenu

Keittiö & Kahvila

cafe@aftereight.fi

Puh. +358 44 7816 512


Musiikkikahvila After Eight r.y.
Isokatu 6
68600 Pietarsaari

bottom of page