top of page

ons 04 okt.

|

Jakobstad

Culture Club: Lake Jons

Culture Club: Lake Jons
Culture Club: Lake Jons

Tid och plats

04 okt. 2023 19:00 – 22:00

Jakobstad, Storgatan 6, 68600 Jakobstad, Finland

Om evenemanget

Culture Club 4.10: Lake Jons

Kotimainen indiehelmi Lake Jons juhlii uutta levyään After Eightissä 4.10. Modernilla indie-folkillaan valloittava tyylitajuinen helsinkiläisyhtye Lake Jons julkaisi perjantaina 26.5. kolmannen albuminsa Running Third ja juhlii sitä kiertueella syksyllä. Perustamisestaan lähtien kansainvälisen tason folkitronica-sävytteistä dreampopia tehnyt yhtye vie albumillaan kuulijansa matkalle metsiin, tummien vesien äärelle. Luonnonläheisyyden lisäksi levyltä huokuu vahvasti myös urbaani elämä niin Helsingissä kuin New Yorkissakin.

-  Vaikka edellisestä levystämme on viisi vuotta, ei intomme musiikin tekemiseen ole hiipunut mihinkään. Teemme jatkuvasti uusia kappaleita ja nyt kun elämä on alkanut taas näkyä muuallakin kuin kotona, tuntui hyvältä päätökseltä äänittää uusi levy ja päästää se vapauteen. Levyn teon alettua tuntui kuin olisimme irroittaneet tulpan täydestä vesialtaasta, joka ehkä oli jo vähän homeinen, tai pikemminkin juuri sopivasti fermentoitunut. Tuon fermentoituneen lämmön halusimme purkittaa myös Running Thirdille kertovat Mikko Pennanen ja Jooel Jons uudesta albumista.

Lake Jons rolls inwards like a thick fog in a gentle northerly wind. The internationally acclaimed Finnish band was born deep in the woods by a dark lake – the lake from which the band takes its name. Lake Jons is made up of Jooel Jons and Mikko Pennanen, both classically trained drummers who, together as producer and musician, are honing Lake Jons into an ever more interesting pearl. The band’s appeal is largely based on nuances drawn from Finnish nature.

The band, which has toured abroad extensively during its career, has performed in Finland at Flow Festival, Pori Jazz and Sideways, among others.

Doors: 19.00

Showtime: 20.00

Free entrance!

Dela detta evenemang

bottom of page